Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Nedávné zveřejnění slevy modelů Škoda Octavia Tour  může naznačit možný směr  automobilek nebo prodejců vozů v případě neschválení šrotovného  v  ČR. Sleva na uvedených modelech jsou v řádu desítek tisíců a několika násobně převyšují uvažované šrotovné.

Akce s názvem TRUMF přináší slevu ve výši 120 tisíc  korun na model Škoda Octavia 1.6 MPI TOUR. Na verzi Combi je sleva až 155 tisíc korun. Zajímavá je i nabídka akčního paketu PLUS za deset tisíc korun je možné získat doplňky v hodnotě padesáti pěti tisíc korun. Paket PLUS obsahuje klimatizaci, centralní zamykání. Slevy jsou i na model s motorem 1.9 TDI PD 74 kW. U karoserie liftback s dieselovým motorem je sleva ve výši 150 tisíc korun. Na verzi combi s dieselovým motorem je sleva  185 tisíc korun. Ceny vozů začínají atakovat hranici za kterou klient může koupit model Fabia. Mezi přednosti modelu Octavia Tour patří bezesporu výborná životnost a spolehlivost vozů. Záporem může být již okoukaný design vozu.

V případě zájmu o vůz Škoda Octavia Tour  v akci TRUMF nás můžete kontaktovat na telefonu 777 806 905 nebo vyplnit registrační formulář v sekci registrace.

Last Updated ( Thursday, 19 March 2015 13:40 )